31. lokakuuta 2015

Happy Halloween!

Näin Halloweenin kunniaksi päätin virkata muutaman teemaan sopivan amigurumin! Nämä kaikki kolme amigurumia ovat Christen Hadenin kirjasta Karmivan suloiset amigurumit. Myös hahmoista olevat tekstipätkät ovat tästä kirjasta. Olen virkannut kaikki kyseisen kirjan otukset, mutta siitä on jo jonkin verran aikaa, joten päätin tehdä osasta niistä uudet versiot. Sillä koskaanhan ei voi olla liikaa Halloween-otuksia.

Nosferatu
'Verenhimoinen, kyllä vain. Mutta samalla söpö.'Meduusa
'Tukka huonosti. Todellakin.'Cthulhu
'Outo mutta söpö!'


Leivoin myös haamuilla koristeltuja Halloween-kuppikakkuja, joita olin suunnitellut jo varmaan syyskuusta asti. Tykkään tosi paljon Halloweenista, ja minua ärsyttääkin se, kun Suomessa sitä ei oikeastaan julhita ollenkaan... No, saahan sitä vaikka pitää Halloween-koristeita ympärivuotisesti omassa kämpässään, jos niin haluaa.


En osannut päättää kumman Halloween-kappaleen valitsisin, joten päädyin laittamaan ne molemmat tähän. Ensimmäinen kappale on varmaan melko monelle jo ennestään tuttu. Nimittäin elokuvasta Painajainen ennen joulua löytyvä This is Halloween -kappale, mutta valitsin Marilyn Mansonin version, koska pidän siitä enemmän.

Marilyn Manson - This is Halloween


Toinen kappale on Dadaroman Happy Halloween, joka julkaistiin ensimmäinen päivä tätä kuuta. Odotin tätä kappaletta innolla, koska halusin päästä kuulemaan japanilaisen bändin tekemän Halloween-kappaleen. Sellaisia ei nimittäin ihan joka päivä tule vastaan. Ja jälleen kerran Dadaroma onnistui tekemään kappaleen, jonka haluaa (tai ainakin minä haluan) kuunnella yhä uudestaan ja uudestaan...

Dadaroma - Happy Halloween

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti