13. lokakuuta 2015

Green AlienCat and white 'Ear-thing'

Taas kerran olen virkannut pari amigurumia! Ensimmäisen virkkasin itse asiassa jo jokin aika sitten, mutta en vain ollut saanut aikaiseksi kuvata sitä, joten se vain odotteli omaa vuoroaan päästä tänne blogin puolelle. Ja sehän on siis yksisilmäinen vihreä AlienCat. Kuva ei täysin anna oikeutta tämän AlienCatin värille, koska se on oikeasti lähes neonvihreä, mutta yleisilme tulee hyvin selville.


Tätä toista amigurumia olen työstänyt jo hieman pitemmän aikaa. Virkkasin tämän melkein kokonaan omasta päästä kuten AlienCatinkin, mikä hidasti työtä jonkin verran. Olen aikaisemmin virkannut hieman erilaisen version tällaisesta 'korvaotuksesta', joten päätin laittaa siitä kuvan tämän uuden version alle.Syksyn tullen pääsee taas polttamaan kynttilöitä ja nauttimaan niiden luomasta tunnelmasta. Samalla yritän totutella elämään vain kahden kissan kanssa neljän sijasta. Reilun kahdeksan vuoden ajan omistin neljä kissaa, joten nyt tuntuu todella oudolta antaa vain kahdelle kissalle ruokaa, nukkua korkeintaan kahden kissan kanssa ja keskustella vain kahdelle kissalle. Päätös oli vaikea, mutta tiesin sen tulevan eteen jossain vaiheessa. Katse täytyy suunnata eteenpäin, vaikkakin kyyneleisin silmin... R.I.P. Kippari ja Oili


Valitsin kappaleeksi Mejibrayn Anemonen, koska sen sanat kertovat mielestäni koskettavan tarinan, joka sopii myös jonkin verran minun tämänhetkiseen tilanteeseeni. Ensimmäisen kerran kun kuuntelin tämän kappaleen, ajattelin että se oli melko tylsä ja liian pitkä. Onneksi kuitenkin etsin käsiini kappaleen sanat ja kuuntelin sen uudestaan, koska se todellakin sai minut liikuttumaan ja kuuntelemaan kappaletta aivan toisella tavalla. 

Mejibray - Anemone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti