24. marraskuuta 2015

Amigurumis, hairclip and skirt

Hello!

Aluksi pahoittelen tätä aivan liian pitkää taukoa. On ollut niin paljon kaikenlaisia kiireellisiä tehtäviä tai muita menoja etten ole ehtinyt tekemään paljon käsitöitä. Monta projektia on kyllä kesken ja yritänkin saada niitä pikku hiljaa valmiiksi.

Aion laittaa hieman myöhemmin tänne blogiin ohjeen pariin amigurumiin, jotka virkkasin vastikään. Eli kohta julkistan siis ensimmäisen itse kirjoittamani ohjeen virkattuun kissaan ja nalleen! Tässä jo hieman kuvamateriaalia kyseisistä amigurumeista.
Askartelin itselleni pienen hiuspinnillä kiinnitettävän tonttulakin koulun joulumyyjäisiä varten, ja heti pari kaveriani halusi myös sellaisen. Huomasin siinä, että kaikkia asioita on paljon kivempaa tehdä, jos joku ihastuu niihin niin paljon, että haluaa itse samanlaisen. Silloin kokee onnistuneensa luomaan jotain hienoa ja erilaista, jolla on jonkinlaista arvoa myös muiden silmissä.


Sain myös ommeltua valmiiksi siskoni minulta tilaaman hameen, jonka kangas on mielestäni oikeasti kaunis. Mustaa ja harmaata ja erilaisia kukkia... Saatan tehdä lopusta kankaasta itselleni joko hameen tai mekon, riippuen siitä miten kangasta riittää. I really love this skirt!
 

The GazettE julkaisi viime viikolla musiikkivideon uuteen kappaleeseen nimeltä Ugly. Olen kuullut parempiakin kappaleita GazettE:lta, mutta ei tämä mielestäni huonokaan ole. Se vain vaatii ehkä muutaman kuuntelukerran lisää, kuten uudet kappaleet yleensäkin.

The GazettE - Ugly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti