5. lokakuuta 2015

Grey tartan skirt and little otter

Äääh! Laiskuus on maailman hirvein asia... No ei nyt ehkä kuitenkaan, mutta minuun se on ainakin iskenyt enkä tykkää yhtään. Tuntuu ettei saa mitään aikaan eikä huvitakaan tehdä mitään. Koulussa ei sentään ole enää niin paljon kiireitä kun sain pidettyä Japanin kulttuurista kertovan esitelmänkin pois alta. Jospa yrittäisin nyt hieman päästä takaisin käsitöiden makuun.

Jokin aika sitten käväisin kangaskaupassa ja ostin muutaman kankaan. Tämä ruutukangas on yksi niistä, ja sain jopa aikaiseksi tehdä siitä hameen. Clémence-hameen mallilla jatketaan edelleen, ja minusta tästäkin hameesta tuli melko kiva. Ajattelin heti tämän kankaan nähdessäni, että tästä tulee täydellinen hame seuraavaksi talveksi.


Innostuin myös hieman virkkaamaan, joten tein pienen selällään kelluvan saukko-amigurumin, jolla on simpukankuori käpälissään. Ohje saukkoon löytyy täältä.


Olen kuunnellut viime aikoina tosi paljon Dadaromaa ja Pentagonia, joten valitsin kuunneltavaksi ja katsottavaksi Pentagonin uusimman musiikkivideon. Tykkäsin tästä kappaleesta heti ensimmäisellä kuuntelukerralla, ja myös muut samaan aikaan julkaistut kappaleet olivat tosi paljon mieleeni.

Pentagon - Jesus phobia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti