27. lokakuuta 2015

Mimi blouse and Ghirahim cape

Hello!

Viikonloppuna sain oikein kunnollisia kuvia viime aikojen tekeleistä ja pääsin jopa itse niihin malliksi. Yritän tulevaisuudessa saada mahdollisimman monista tuotteista tällaisia kuvia, jotta ne pääsisivät hieman paremmin esille. Kuvaajana tämän postauksen tuotekuvissa toimi Timo Tynkkynen. Ja näissä kuvissahan näkyy myös tuo huulikoru, jonka kävin ottamassa reilu viikko sitten...

Tein siis uuden version Mimi-puserosta, johon muutin hieman hihojen mallia tekemällä niiden alareunoihin laskosten sijaan rypytyksen. Tämä versio onnistui oikeastaan paljon paremmin kuin ensimmäinen Mimi-pusero, johtuen todennäköisesti siitä, että olen kehittynyt ompelemisessa viimeisten parin kuukauden aikana, ja käyttämäni materiaali oli tällä kertaa hieman helpommin työstettävää. 


Toinen tuote onkin sitten kokonaan omista kaavoista ja omalla ohjeella tehty. Jokin aika sitten meillä oli koulussa tehtävänä suunnitella jokin tuote ja toteuttaa se. Ja tuote sai olla ihan mikä vain, kunhan sen vain osaa toteuttaa joko ihan itse tai pienellä avustuksella. Lopulta päädyin tekemään oman version eräästä Zelda-pelistä tutun hahmon, Ghirahimin, viitasta. Kaulusta voi siis pitää joko alas taitettuna tai pystyssä, siinä olevien neppareitten avulla. Itse tykkään ehkä kuitenkin enemmän alas taitetusta versiosta.Samalla kun kävin ottamassa tuon huulikorun, ostin myös kolme CD:tä, joista kaksi julkaistiinkin tässä vastikään. Bring Me The Horizon - That's the spirit ja The GazettE - Dogma, ovat uusia julkaisuja, ja The GazettE - [DIM] on jo vuodelta 2009. Tykkään näistä kaikista levyistä tosi paljon, mutta suosikiksi tällä hetkellä nousee [DIM]. En kuitenkaan nyt valitse kuunneltavaksi The GazettE:a vaan Bring Me The Horizonia. Tämä kyseinen kappale löytyy siis BMTH:n uudelta levyltä.

Bring Me The Horizon - True friends

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti