2. heinäkuuta 2015

Cherry skirt and amineko cats

Viikonloppuna sain muutamia kankaita synttärilahjaksi, ja yksi niistä pääsi muuttumaan jo ihan hameeksi asti. Lisäksi siskoni lahjoitti minulle lisää ylimääräisiä lakanoita, joista toisesta tulee ehkä hame ja toisesta mekko. Olen ollut hieman laiska kuvaamaan viime aikoina, joten kankaista tulee kuvia seuraavalla kerralla... Mutta nyt siihen valmistuneeseen hameeseen!

Mallina on taas Clémence-hame, johon sopii niin hyvin kaikki kuviolliset kankaat. Haluaisin löytää kissakuvioista kangasta, josta voisin tehdä tällaisen hameen, mutta kyseistä kangasta ei ihan niin vain löydykään. Tätä hametta kuitenkin koristavat mustalla pohjalla olevat punaiset kirsikat ja pienet valkoiset pallot. Huomasin kirjakaupassa selatessani uusinta Alternative Press-lehteä, että siellä oli kuva mekosta, joka oli tehty juuri samanlaisesta kankaasta kuin tämä hame. Melko hämmentävää...


Teimme viikonloppuna minulle uuden sovitusnuken, koska aikaisemmin halvalla saamani nukke oli mitoiltaan minulle hieman liian iso. Nuken tekemiseen tarvittiin hieman yli yksi rulla ilmastointiteippiä, pitkä t-paita, vanha lampunjalka, muovia/kelmua, täytevanua ja pahvia. Englanninkielinen ohje sovitusnuken tekemiseen löytyy täältä.

Sitten pääsemmekin aminekoihin! Amineko on Nekoyaman kehittelemä malli virkatusta kissasta. Nimi tulee japanin kielen sanoista ami eli virkattu tai neulottu, ja neko eli kissa. Nämä kaksi iloista aminekoa lähtevät viikonloppuna tuliaisiksi Helsinkiin ja pääsevät todennäköisesti mukaan vielä moniin seikkailuihin. Ohje aminekon virkkaamiseen löytyy täältä.


Lukiessani Kissat-kirjaa, jonka päällä toinen aminekoista istuu, löysin sieltä itselleni sopivan Albert Schweitzerin lausahduksen.


Musiikiksi en kuitenkaan valitse Albert Schweitzeria vaan Deathstarsia. Oli hieman haastavaa valita vain yksi kappale kaikkien Deathstarsin kappaleiden joukosta, mutta päädyin lopulta yhteen uusimman levyn suosikeistani.

Deathstars - The Perfect Cult


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti