5. elokuuta 2015

Fluffy scarf and socks... And Nocturnal Bloodlust!

Olen nyt oikein kunnolla päässyt takaisin neulomisen ja virkkaamisen makuun. Lähes koko kesä on mennyt vain hameita sun muita ommellessa, mutta nyt se näyttäisi jäävän pienelle tauolle.

Sain valmiiksi kaksi jo pitemmän aikaa kesken ollutta neuleprojektia, joista ensimmäinen on tosi pehmeä ja pörröinen kaulahuivi. En edes muista milloin aloitin tämän huivin neulomisen, mutta siitä on todennäköisesti kulunut jo vähintään kolme vuotta. Heheh... Enhän minä ole nopeasti kyllästyvää sorttia. Pois se minusta. Mutta onneksi se huivi on nyt saatu valmiiksi ja pois keskeneräisten käsitöiden lipastosta. 


Seuraavaksi tein villasukat, jotka ovat olleet kesken hieman lyhyemmän aikaa eli vain noin yksi ja puoli vuotta. Neuloin nämä sukat kirjan 'Varpaista varteen' ohjeen mukaan. Eli molemmat sukat neulotaan yhtä aikaa aloittaen sukan kärjestä ja edeten kohti vartta. Se on itselleni ainakin melko hyvä tapa tehdä sukat, koska siten toinen sukka ei jää tekemättä, kun toinen on jo valmis.
Päädyin lopulta tilaamaan Nocturnal Bloodlustin The Omnigod -albumin Japanista. Harkitsin pitkään tilatako vai eikö tilata, ja sitten päätin että kyllä tämä levy pitää kokoelmaan saada, kun sitä on kuunnellut jo niin paljon eikä vieläkään kyllästytä. Oikeastaan kaikki tämän levyn kappaleet ovat mielestäni hyviä, mutta kaksi erityistä suosikkiani ovat Resurrection ja I-V-III. Valitsin teille kuunneltavaksi niistä jälkimmäisen.

Nocturnal Bloodlust - I-V-III

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti