30. elokuuta 2015

Black and white

Pitkästä aikaa sain aikaiseksi tehdä jotain! Koulussa on ollut niin paljon kiireitä, etten ole kotona enää jaksanut tai edes kerennyt tehdä paljon mitään muuta kuin kuunnella musiikkia ja istua tietokoneella... No, jospa se tästä rupeaisi pikku hiljaa tasaantumaan.

Jo viikko sitten sain valmiiksi ensimmäisen hihan pitsineuleiseen boleroon. Ohje löytyy Novitan kesä 2015 -lehdestä. En tee boleroa täysin ohjeen mukaan, vaan virkkaan sen 1,75 mm:n koukulla hieman ohuemmasta langasta, koska haluan bolerosta hieman pienemmän kuin ohjeessa. Tein myös jo hieman rikki menneistä sukkahousuista itselleni reikäisen paidan. Olen aikaisemmin tehnyt samantyyliset sukkahousut, molemmat Psycharan tekemän ohjevideon avulla, joka löytyy täältä. Tämä on tosi edullinen ja helppo tapa tehdä 'rikkinäiset' sukkahousut ja pitkähihainen paita, koska kaupasta ostaessa tällaiset saattavat maksaa yllättävän paljon. Miksi ostaa kaupasta, kun voi itse tehdä yhtä hyvät paljon edullisemmin?


Sitten ompelin vielä yhden hameen. En varmaan ikinä kyllästy Clémence-hameen malliin, koska teen niitä aina vain lisää. Tähän hameeseen tein myös taskut sivusaumaan, joten siitä tuli hieman käytännöllisempi. Ja totesin siinä samalla, että voisin tästä lähtien tehdä kaikkiin hameisiin taskut, jos ne vain sopivat kyseiseen malliin. 


Viime aikoina on tullut paljon uutta musiikkia vähän yhdeltä jos toiselta bändiltä! The GazettE julkaisi uuden levyn tällä viikolla, Bring Me The Horizonilta tuli muutama uusi kappale, Escape the Fate julkaisi uuden singlen ja Mejibrayltä tuli uusi minialbumi. Saatoin jopa unohtaa tältä listalta jotain, ja uusia julkaisuja on tulossa koko ajan lisää. Näistä kaikista pidin kuitenkin eniten Mejibrayn minialbumista nimeltä Venoms.app, joten valitsin kuunneltavaksi/katsottavaksi Venomsin musiikkivideon, jossa on lopussa vielä lyhyt making off -video.

Mejibray - Venoms

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti