16. elokuuta 2015

Some little things

Heti iskee hirveä laiskuus kun koulu alkaa... Joitain keskeneräisiä projekteja olen saanut työstettyä hieman eteenpäin, mutta mitään isompaa en ole saanut valmiiksi asti. Sen sijaan jotain pienempää on valmiina! Kun sain innostustani hieman takaisin, virkkasin pienen chihuahuan kirjasta Ami ami dogs.


Väkersin myös villakangastilkuista laukun  Monster High -nukeille. En tehnyt sitä erityisesti kenellekään, mutta Avea Trotter pääsi pitelemään sitä, koska se sopi parhaiten hänen värimaailmaansa. Laukun kiinnityksenä käytin pientä hopeanväristä helmeä ja olkahihna on mustaa satiininauhaa.


Lisäksi tein vielä muutaman rannekorun. Ensimmäiseen käytin mustia puuhelmiä ja hieman koristeellisempia metallihelmiä. Toisessa on mustia ja violetteja puuhelmiä, sekä pieniä hopeanvärisiä helmiä.


Kolmas on tehty mustista ja hopeanvärisistä helmistä, kun taas neljäs ja viimeinen koostuu mustista ja kahden eri vihreän sävyisistä helmistä. Tämä rannekoru sopii täydellisesti yhteen omistamani mustavihreän Avenged Sevenfold -paidan kanssa. 


Ja nyt kun kerran mainitsin Avenged Sevenfoldin, voisin valita niiltä yhden kappaleen kuunneltavaksi. Tätä kappaletta on kuultu suhteellisen paljon, mutta se on yksi suosikeistani, joten valitsen sen silti.

Avenged Sevenfold - Nightmare


2 kommenttia:

  1. Niin söötti koira! Ja kaikkea muitaki ihania juttuja oot värkänny, peukku sulle. ��

    VastaaPoista