29. heinäkuuta 2015

Macarons, bunny and scarf

Hello!

Taas oltiin juhlimassa synttäreitä, joten pääsin tekemään macaron-leivoksia. Macaroneista ei ole mitenkään erityisen helppo saada kauniita, mutta onneksi tällä kertaa suurin osa onnistui lähes täydellisesti. Vaikka nämä ovatkin hunajamacaroneja, näistä ei tullut kuitenkaan liian makeita kuten macaroneista yleensä tuppaa tulemaan.


Olen myös pitkästä aikaa tehnyt jotain kunnollista virkkaamalla. Tykästyin Meton nallepukuun, joten halusin tehdä toisen amigurumin, jolla on nappisilmä. Tätä pupua varten jouduin pilkkomaan osiin yhden lankakerän, jotta sain juuri haluamani väristä lankaa. Lopuksi neuloin pupulle vielä nauhalla kiinnitettävän turkoosin rusetin, joten nyt se sopii vielä paremmin Meton kaveriksi hyllyn reunalle.


Kohta olen ommellut kaikki Pistoksissa-kirjan mallit! Jäljellä on enää Lilou-leninki nyt kun tein vihdoin Brigitte-huivin. Tästä olisi pitänyt tulla päähuivi, mutta levensin huivia hieman, joten siitä tuli pikemminkin vyö kuin huivi. Saatan käyttää sitä myös huivina, mutta todennäköisesti se toimii enimmäkseen vyönä. Kelpaa minulle kyllä musta rusettivyökin aivan hyvin.


Löysin pitkästä aikaa uuden bändin, jota voisi kuunnella enemmänkin. Bändi on nimeltään Dadaroma, ja se on jälleen kerran Japanista. Monesti minulle käy niin, että kuuntelen jotain kappaletta ja ajattelen, että tämähän kuullostaa mielenkiintoiselta. Sitten laulaja avaa suunsa ja tunnelma menee pilalle... Olin hieman epäluuloinen myös tämän kappaleen kohdalla, mutta onneksi kuitenkin kuuntelin sen. Dadaroma on melko uusi bändi, joten odotan innolla mihin suuntaan sen tyyli kehittyy.

Dadaroma - 「溺れる魚」 Oboreru Sakana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti