8. helmikuuta 2016

Weirdos part 1: Three-eared bunny

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, sain idean aivan uudenlaisiin amigurumeihin. Pidän kaikesta oudosta ja ehkä hieman pelottavasta höystettynä tietynlaisella söpöydellä, joten tartuin heti innolla uuteen suunnitelmaani. Ja suunnitelmissani on siis virkata erilaisia eläimiä, joilla on esimerkiksi ylimääräisiä raajoja tai muuta vastaavaa. Keksin myös yhteisen nimityksen tällaisille amigurumeille, ja se on otsikossakin lukeva Weirdos.

Weirdos-sarjan ensimmäiseksi otukseksi pääsi vaaleansininen kolmekorvainen pupu. Tein tämän siis täysin oman suunnitelman pohjalta ja omasta ohjeesta. Löysin tälle pupulle peräti tarpeeksi omaperäisen nimenkin, joten häntä kutsutaan nyt Miitreksi. Miitren korkeus on noin 12 cm keskimmäisen korvan kärkeen saakka.
Levykokoelmani lisääntyi taas kolmen uuden albumin verran! Ja ne kaikki ovat tietysti japanilaisilta bändeiltä... Ensimmäinen on reilu vuosi sitten julkaistu Mejibrayn The "420" theatrical roses. Harkitsin tämän levyn ostamista jo heti sen tullessa myyntiin, ja nyt vihdoin sain sen. Tällä levyllä on paljon erittäin hyviä kappaleita, kuten Echo, Raven, Hungry psychopath ja Bowwow, mutta valitsin kuunneltavaksi kappaleen, jolla on melkoisen pitkä nimi. Sen opettelemiseen meni jonkin aikaa...

Mejibray - Tori wa oyogikata wo shirazu obore nakigara


Toinen on The GazettE:n Toxic, joka on vuodelta 2011. En ole vielä ehtinyt kuuntelemaan tätä kovin montaa kertaa, mutta pidän siitä silti. Vaikka GazettE:lta onkin tullut jo monta levyä, jokainen niistä on kuitenkin erilainen, joten niitä löytyy sopivia eri fiiliksille. Minulla on nyt viisi GazettE:n levyä, joten vielä puuttuu muutama, jotta kokoelmani olisi täydellinen.

The GazettE - The suicide circus


Kolmas ja viimeinen on Pentagonin Welcome to ghost hotel. Se julkaistiin vasta noin kaksi viikkoa sitten, ja päätyi saman tien suosikikseni. Oikeastaan kaikki Pentagonin kappaleet saavat minut paremmalle tuulelle, vaikka ne olisivatkin hieman surullisia. Olen erittäin iloinen, että rupesin kuuntelemaan tätä kyseistä bändiä, jonka musiikki on aivan omaa luokkaansa.

Pentagon - Welcome to ghost hotel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti