1. helmikuuta 2016

Black sweater and creepy bunny

Hello!

Pitkästä aikaa sain jotain laitettua tänne blogiinkin. Ajatukset ovat olleet vähän muualla nyt viime aikoina, mutta luulisin että pääsen piakkoin taas takaisin normaaliin päivitystahtiin. 

Sain ommeltua jo pari viikkoa sitten itselleni perus mustan svetarin, jonka kaavat löysin eräästä käsityölehdestä. Kuvien kanssa meinasi olla pieniä ongelmia, mutta tässäpä niitä nyt sitten olisi. Tykästyin tämän svetarin mukavuuteen niin paljon, että ajattelin tehdä niitä muutaman lisää erilaisilla yksityiskohdilla ja hieman eri mallilla. Lisään ehkä jotain omaa painokuosia tai applikointia etukappaleeseen... Saa nähdä mitä kivaa siihen keksin! 
Kuvat: Timo TynkkynenTämän pupun virkkasin ihan vastikään, ja olen iloinen kun sain vihdoin tehtyä jonkun creepyn amigurumin oman suunnitelman pohjalta. Ohje tällaiseen pupuun löytyy Mia Bengtssonin kirjasta Amigurumi. Olen virkannut jo niin monta pupua tällä kyseisellä mallilla, että halusin tehdä jotain hieman erilaista, joten päädyin käyttämään muutamia lankakerän loppuja ja luomaan ehkä hieman voodoo-nukke tyylisen otuksen. Sain tämän tekemisestä inspiraatiota muutamiin uusiin amigurumeihin, joita ryhdyn työstämään varmaan melko pian.Löysin aivan ihanan kappaleen jokin aika sitten, joten minun on nyt pakko jakaa se teidän kanssanne. Sekä melodia että sanat ovat mielestäni niin... niin... en edes tiedä miten sitä kuvaisin! Rakastuin vain niin tähän kappaleeseen, että kuuntelin sen vaikka kuinka monta kertaa peräkkäin, enkä ole vieläkään kyllästynyt siihen. Sebastiano Serafinin ääni on vain niin kaunis...

Sebastiano Serafini - Never walk alone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti