11. tammikuuta 2016

Dresses for Monster High dolls and socks

Hello!

Tällä kertaa mennäänkin täysin neulotuilla käsitöillä. Tein Monster High -nukeille kolme mekkoa samalla ohjeella, vain hieman pituutta ja helman kuvioita muuttaen. Ohje löytyy täältä

Ensimmäinen mekko on väriltään punakeltainen ja sen helmassa on hieman pitsineuletta. Malliksi pääsi yksi kasattavista Monster High -nukeista, jonka olen nimennyt Fable Gorgoniksi. 


Toinen mekko on hieman lyhyempi, eikä siinä ole pitsineuletta helmassa. Väreinä on keltainen ja vihreä, ja mallina on Lagoona Blue.


Kolmas mekko on kaikista mekoista pisin. Värinä on pääosin kuparinruskea, mutta helmassa on myös vivahde petroolia ja violettia. Tämän mekon värit sopivat täydellisesti Robecca Steamille, joka loikoilee lumihangessa se yllään.


Lisäksi sain neulottua yhdet villasukat, jotka pääsivät lämmittämään äitini jalkoja. Heti tämän langan nähdessäni ajattelin sen sopivan täydellisesti hänelle. Näiden sukkien ohje löytyy kirjasta Varpaista varteen. Kuvat: Timo TynkkynenThe GazettE tulee kesällä Suomeen! Ostin tänään liput kyseiselle keikalle kesken koulupäivän, jotta varmasti saisin ne, koska haluan vihdoin päästä näkemään jonkun japanilaisen bändin livenä. En malta oottaa kesää!

The GazettE - The Invisible Wall

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti