7. joulukuuta 2015

Paper roses, bunny and skirt

Hello!

Jospa alkaisin tässä vielä ennen joulua päästä takaisin suht normaaliin päivitystahtiin, vaikka työssäoppimassa onkin melko pitkiä päiviä. Mutta on siitä jotain hyötyäkin, koska opin siellä ollessani tekemään paperinarusta ruusuja, jotka sitten kiinnitin jouluvaloihin. Eipä siitä nyt mitenkään erityisen jouluinen kyllä tullut, koska ruusut ovat tietenkin mustia...Sain vihdoinkin valmiiksi pupu-amigurumin, jonka tekemisen aloitin jo muutama viikko sitten. Kaikki pienemmätkin projektit venyvät monen viikon mittaisiksi, kun on niin paljon kaikkea tekemistä ja niin vähän aikaa. Onneksi kohta on joululoma, niin saa joitain omia projekteja taas työstettyä paremmin eteenpäin. 


Olen ehtinyt myös ommella pienissä pätkissä, ja nyt on valmiina taas uusi hame. Tämän hameen kangas on hieman ohuempi ja laskeutuvampi kuin kankaat joita yleensä käytän, joten joudun ehkä odottamaan lämpimämpiä kelejä, että pääsen käyttämään tätä. Vaikka eihän tuolla ole ollut vielä edes kunnon talvea saati lunta.


Kävin noin viikko sitten ottamassa itselleni uuden lävistyksen, joten nyt on vertical labretin kaverina vielä septum. Edelleen harmittaa, kun en pystynytkään ottamaan poskikoruja joita olin himoinnut jo melkoisen kauan, mutta ehkä en kuitenkaan halua vuotaa kuiviin posken kautta... Kuvamateriaalia pääsette näkemään sitten kun saan taas kunnollisia kuvia ompeluksistakin.

Some music please! En tiedä mikä ongelma minussa oikein on kun olen ostanut jo kaksi An Cafen levyä ja vielä oikeasti tykkäänkin niistä kun ne on niin pirteitä. Siis minä. Tykkään pirteästä musiikista. Mitä? Levyhyllystä vaan pistää silmään vaaleanpunainen levykotelo kaikkien mustien koteloitten seasta.

An Cafe - My leaps for "C"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti