21. joulukuuta 2015

Mittens, plushie and hairclip

Annoin kaverilleni joululahjan jo hieman etuajassa, joten voin nyt tänne blogiinkin laittaa niistä kuvia. Tein hänelle vaaleanpunaiset Totoro-lapaset, joita hän oli pyytänyt minulta jo aiemmin, ja söpön (tietysti vaaleanpunaisen) pehmolelun. Totoro-lapasiin käytin samaa ohjetta kuin aikaisemmin ja se löytyy siis täältä.Kaverini sanoi heti tämän pehmolelun nähdessään, että se on ehdottomasti poika juuri sen takia, että se on vaaleanpunainen, ja lopulta se sai nimekseen Leonardo. Olen melko tyytyväinen lopputulokseen, vaikka jouduinkin tekemään tämän melkoisella kiireellä lähes keskiyöllä... Mutta onneksi lahjan saaja vaikutti tosi tyytyväiseltä.


Sain vielä yhden hiuspinnitilauksen ennen joulua, joten nyt olen tehnyt yhteensä neljä tonttulakkihiuspinniä. Kaksi mustaa, punaisen ja vihreän, joista toisessa mustassa oli kimalteitten tilalla ketjua. Unohdin ottaa tästä kyseisestä mustasta ja punaisesta tonttulakista kuvat, mutta tässä on kuvaa vihreästä versiosta. Mustat yksilöt ovat olleet omia suosikkejani, vaikka eivät muutkaan värit huonoja olleet.


Laitoin viime viikolla tänne blogiin ohjeen kissa ja nalle -amigurumiin, joten vielä ehditte tehdä sellaisen vaikka jollekin joululahjaksi, jos olette nopeita. Ohje on ainakin toistaiseksi vain suomeksi, mutta voin myös kääntää sen englanniksi jos tarvis vaatii.

Valitettavasti en valitse joululauluja kuunneltavaksi, koska en itse ole mitenkään erityisen innostunut niistä. Tällä kertaa valitsin Nocturnal Bloodlustin Strike in fact -kappaleen, joka on mielestäni tosi tarttuva ja täydellinen keikalla soitettavaksi. Haluaisin niin päästä näkemään Nocturnal Bloodlustin livenä...

Nocturnal Bloodlust - Strike in fact

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti