8. heinäkuuta 2015

New fabrics and CDs

Nyt saatte siis nähdä ne kankaat, jotka sain lahjaksi aikaisemmin. Ensimmäinen kangas on ohuehkoa mustaa flanellia, jossa on kuviona punaisella rajattuja rusetteja. Yhden rusetin leveys on noin 5 cm. En ole aivan varma mitä kankaassa oleva toinen kuvio esittää, mutta se on melko pieni eikä häiritse minua pahemmin. Aioin ensin tehdä tästä kankaasta pyjamahousut, mutta olen tehnyt jo yhdet sellaiset, joten ehkäpä tästä tuleekin mekko. Saapa nähdä. 


Seuraava kangas on melko ohutta mustavalkoista puuvillaa. Minulle tulee mieleen tästä kuviosta blogini tausta, mikä varmaan selittää ihastumiseni kyseiseen kankaaseen. Niin tämä kuin edellinenkin kangas löytyivät alennuskorista jämäpaloina. En ole vielä varma, mitä tästä kankaasta tulee, joten se jää vielä odottelemaan inspiraatiota.


Lisäksi sain nämä kaksi lakanaa, joissa on samanlaiset kuviot erivärisellä taustalla. Lakanat ovat satiinia, joten päätin uhrata ne ompeluprojekteihini. Kuten aikaisemmin mainitsinkin, näistä lakanoista tulee ehkä hame ja mekko, mutta ne riittävät kyllä paljon muuhunkin. Sitten pääsemme uusiin levyihin, joita on kaiken kaikkiaan kolme. Tilasin kaksi ensimmäistä levyä Levykauppa Äx:stä noin kaksi viikkoa sitten, ja maanantaina ne vihdoin kolahtivat postiluukusta.

1. The GazettE - Beautiful Deformity
2. Motionless in White - Reincarnate
 3. Angelica Kult - Trash Gang

The GazettEn Beautiful Deformity -levy on julkaistu vuonna 2013 ja muistuttaa mielestäni vuotta aikaisemmin tullutta Division-albumia. Levyt eivät kuitenkaan ole liian samanlaiset; Division sisältää enemmän hitaampia ja rauhallisempia kappaleita, kun taas Beautiful Deformity on hieman raskaampi ja nopeatempoisempi. Muutaman kuuntelukerran jälkeen sanoisin pitäväni enemmän uudemmasta levystä, mutta ei Division jää paljoa sen varjoon.


Motionless in Whiten Reincarnate on kaipaamaani vaihtelua 51 levyn levykokoelmaani. Kyseinen albumi on vuodelta 2014 ja ensimmäinen MIW:n levy, jonka omistan. Olen kuunnellut aikaisemmat levyt netistä, mutta ne eivät ole olleet niin hyviä kuin Reincarnate. Pieni miinus tulee levyn pahvikotelosta, jonka takia levy saattaa hieman kärsiä ajan myötä, mutta toisaalta kotelon sisällä olevia kohokuvioita ei voisi olla muovisessa kotelossa. (Kotelon sisällä on samat kuviot kuin tämän videon taustalla.)


Angelica Kultin Trash Gang -levyn sain kyseisen bändin basistilta käydessäni viikonloppuna Helsingissä. En ollut kuullut aikaisemmin yhtään Angelica Kultin kappaletta, joten mitään ennakko-odotuksia ei ollut. Kun sitten kotona laitoin levyn soimaan, muutaman ensimmäisen kappaleen jälkeen totesin, että se muistutti tyyliltään hieman Marilyn Mansonin Smells like children -albumia. Loppua kohti levy kuitenkin löysi selkeämmin oman tyylinsä, ja mielestäni se oli ihan hyvä, vaikka en yleensä pidä erityisemmin naislaulajista.

Jouduin laittamaan tähän vain linkin Angelica Kultin kappaleeseen All we children, koska jostain syystä blogini ei löytänyt sitä millään hakusanoilla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti