9. kesäkuuta 2015

New skirt and some sewing plans

Taas on yksi hame valmiina! Päätin testata toista Pistoksissa-kirjan hameen kaavaa ennen kuin ryhdyn tekemään yhtä suunnittelemistani hameista. Tällä kertaa lisäsin alkuperäiseen malliin pitsisen kankaan hameosan päälle tehdäkseni siitä enemmän itseni näköisen.

Tämä kyseinen hame eli Delphine-hame ei ole niin paljon minun mieleeni kuin Clémence-hame. Ehkä se johtuu hameen yksinkertaisesta suorasta muodosta. Ajattelin kokeilla seuraavaan versioon jotain hieman laskeutuvampaa kangasta, jos se auttaisi asiaa.


Olen suunnitellut jo muutamia erilaisia hameita ja mekkoja, jotka olisi kiva toteuttaa, mutta täytynee pysyä vielä suht yksinkertaisissa malleissa, ettei hienot kankaat (ja suunnitelmat) mene pilalle osaamattomuuden takia. That wouldn't be nice...

Kävin myös ostamassa materiaalit seuraavaan hameeseen, joka tulee olemaan osittain yhdistelmä Delphine- ja Clémence-hametta, mutta johon tulee myös minun omia kehittelemiäni yksityiskohtia. Olisin halunnut viininpunaisen kankaan, mutta sitä ei sattunut löytymään, joten päädyin lopulta harmaaseen. Haluan niin päästä kunnon kangaskauppaan, josta löytyy enemmän kankaita eri väreissä ja kuoseissa.


Olin lähes kokonaan unohtanut erään bändin nimeltä Motionless in White. Kun kuuntelin MIW:n uusimmalta levyltä löytyvän Break the Cycle -kappaleen, ihastuin totaalisesti kappaleen sävellykseen ja kuuntelin sen yhä uudestaan ja uudestaan. Taas tuli yksi levy lisää ostoslistaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti