26. toukokuuta 2015

Snowflake scarf

Nyt se on vihdoin valmis! Mainitsemani virkkausprojekti siis. Ja siitähän tuli lumihiutaleilla koristeltu huivi. (Erittäin kesäistä...)

Tämän huivin virkkaaminen oli melko mukavaa, vaikka yleensä en pidä sellaisista projekteista, joissa pitää virkata paljon samanlaisia osia. Osien ompeleminen yhteen ei ollut yhtä hauskaa, mutta siitäkin selvittiin melko kivuttomasti.

Huivin ohje löytyi taas kerran Ravelryn kautta, mutta muutin sitä hieman itselleni sopivammaksi. Alkuperäisen huivin ja ohjeen on tehnyt Twinkie Chan, ja ohje löytyy hänen blogistaan, täältä

Huivini koostuu 14 kappaleesta, joissa kaikissa on kolme kerrosta. Alimpana on harmaalla langalla virkattu kuusisakarainen tähti, jonka päällä on samanlainen hieman pienempi musta tähti. Niiden kahden kerroksen päällä on vielä valkoinen lumihiutale.


Olen saanut valmiiksi myös ompeluprojektin jos toisenkin, mutta päätin tehdä niille aivan oman päivityksen, joka tulee ensi viikolla. Ja ensi viikolla alkaa myös kesäloma! Sitten käsitöidenkin pitäisi valmistua hieman nopeampaa. Paitsi jos iskee hirveä laiskuus eikä saakaan mitään aikaiseksi...

Sain myös ensimmäisen lukijan/jäsenen blogiini viime viikolla! Kiitoksia hänelle :) Muutkin halukkaat voivat helposti liittyä lukijoiksi, niin saatte aina tietää milloin olen päivittänyt jotain blogiini.

Sitten vielä pakollinen musiikkiosio! Päätin valita hieman kesäisemmän kappaleen tämän talvisen huivin kaveriksi, joten päädyin My Chemical Romancen kappaleeseen Bulletproof Heart. Aina kun kuuntelen MCR:n Danger Days -levyä, niin tulee jotenkin vain mieleen kesä. (Ja tässä kappaleessa mainitaan mun nimi!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti