16. toukokuuta 2015

Monster High dolls, red panda and tattoo dreams

Heipä hei kaikille!

Kesä lähestyy vääjäämättä,  joten täällä blogin puolellakin ollaan tällä kertaa hieman kesäisemmissä tunnelmissa. Olen nimittäin virkannut bikineitä Monster High -nukeille, ja nyt esittelen ne teille kuvaamani videon avulla. Enjoy! (Pahoittelut hieman kyseenalaisesta laadusta...)

 

Olen virkannut Monster High -nukeille yhteensä 23 bikinit, mutta tällä videolla niitä on vain 21, koska kaikkia kasattavia nukkeja ei voi pitää yhtä aikaa esillä vartaloiden puutteen takia. Kaikki virkkaamani bikinit on tehty juuri kyseisen hahmon tyyliin sopiviksi, joten yhdetkään bikinit eivät ole saman väriset.

Sain myös tässä parin päivän aikana tehtyä tällaisen pienen ja pullean kultapandan. Ohje löytyy Ravelrystä eli täältä. Tämä ei kuitenkaan ole se virkkausprojekti, jonka mainitsin aikaisemmin. Sen tekeminen on vielä hieman kesken, mutta voiton puolella jo ollaan!


Ja nyt mun tekis taas mieli hommata uus tatuointi... Syytän siitä Tsuzukua, joka päivitti kuvan sen uudesta tatuoinnista jokin aika sitten. Ideoita kyllä löytyisi, mutta mistäs ne rahat niihin kaikkiin saatais. Opiskelijan elämä on syvältä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti