13. tammikuuta 2018

New amigurumis Part 2

Hello! Amigurumeista postaaminen jatkuu vielä tällä kertaa, mutta seuraavaan päivitykseen on jo tiedossa jotain aivan muuta. Kävimme nimittäin kuvaamassa paria vaatetta hieman erikoisemmassa ympäristössä, mutta ensin niitä amigurumeja!

Tämä pieni ja söpö hylje pääsi käymään meren rannalla ja olisi halunnut sukeltaa syvyyksiin kesken kuvauksien. Onneksi sain sen pysymään turvallisesti rantakivien päällä kuvaamisen ajan. Ohje löytyy täältä.
Mustekalat ja meduusat ovat minusta tosi söpöjä, varsinkin virkattuina. Suunnitelmissani olisi tehdä kokoelma meriaiheisia amigurumeja ehkä tämän vuoden aikana. Tämän mustekalan virkkasin omalla ohjeellani.Kissa ja nalle olivat eräänlainen tilaustyö, enkä ehtinyt ottamaan niistä parempaa kuvaa ennen niiden lähtöä. He voisivat hyvin olla jonkin tarinan kaverukset, jotka seikkailisivat yhdessä ihmetellen maailman menoa.Tykkääkö joku muukin Totorosta? Itse ainakin tykästyin Totoro-elokuvaan, joten tietysti niitä piti sitten ruveta virkkaamaankin. Valkoisen Totoron tein jo aiemmin kuten jotkut teistä saattavat muistaakin, mutta sininen on uudempi luomus. Nämä Totorot ovat aikalailla samaa kokoluokkaa kuin elokuvassa näkyvät pienet Totorot. Ohje pieneen valkoiseen Totoroon löytyy täältä ja hieman isompaan siniseen Totoroon täältä.Hänen silmänsä ovat punaiset, jotta hän voi nähdä pimeimmissäkin paikoissa. Hänen valkoinen turkkinsa on tahriutunut kuolleitten otusten vereen. Tämän amigurumin tarina ei ole kovin valoisa ja iloinen. Hän sai nimekseen Koutaisha, koska hän etsii kuolleita eläimiä ja vapauttaa niiden sielut. Jos Koutaisha ei tee sitä, sielut pysyvät meidän maailmassamme ja alkavat kummitella, joten hänen tehtävänsä on erittäin tärkeä. Vaikka hän saattaakin näyttää hieman pelottavalta, Koutaisha ei tahdo satuttaa ketään, vaan ainoastaan auttaa.Loppuun vielä musiikkia Dadaromalta. Tämä kappale on hieman rauhallisempi kuin useimmat heidän kappaleistaan, mutta pidän siitä silti yhtä paljon kuin muistakin Dadaroman kappaleista. Ja videon värit sopivat niin täydellisesti Koutaishan väreihin että minun oli pakko valita juuri tämän kappaleen musiikkivideo tähän postaukseen.

DADAROMA -「わるいくすり」Warui Kusuri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti