25. syyskuuta 2017

New amigurumis Part 1

Hello!

Tällä kertaa pääsette taas tutustumaan uusiin amigurumeihin, kuten viime postauksessa lupasin. Ja niitähän onkin kertynyt jo jonkin verran tässä puolen vuoden aikana, joten päätin jakaa ne kahteen eri postaukseen, ja laittaa hieman enemmän kuvia kuin normaalisti. Eiköhän aloiteta!

Ensimmäisenä vuoroon pääsee pieni vihreä lanttu! Kyllä, olen virkannut lantun. Ja mielestäni siitä tuli vielä melkoisen söpö. Novitan Puro Batik -langan vihreän sävyistä löytyi juuri sopivat värit pikkuisen lantun virkkaamiseen, joten en voinut vastustaa ajatusta sellaisen tekemisestä! 
Kahteen seuraavaan amigurumiin löytyy ohje Mitsuki Hoshin kirjasta Ami Ami Dogs. Beaglen virkkasin jo tämän vuoden alkupuolella, kun taas Corgi on paljon uudempi luomus. He pääsivät pienelle lenkille nauttimaan hyvästä säästä ja metsäpoluista.

Beagle


CorgiJa koirien vastapainona täytyy tietysti olla myös yksi kissa! Tämä kissa tosin on hieman eri sarjaa kuin virkkaamani koirat. Se nimittäin kulkee kahdella jalalla ja pitää päässään korkeaa kuparinväristä silinterihattua.

Viimeiseksi säästin yhden uusimmista luomuksistani, jonka tekemisen aikana sain paljon ideoita uusiin amigurumeihin. Hänen nimensä on Tonakai, mikä on japania ja tarkoittaa peuraa. Hän on hieman ujo, mutta leikkii mielellään erilaisten eläinten kanssa metsässä. Tonakai pitää erityisesti syksystä, koska silloin maa peittyy satoihin keltaisiin ja oransseihin lehtiin, jotka suovat hänelle täydellisen paikan piiloutua. Jos vaeltelet metsässä rauhallisesti, saatat nähdä vilahduksen hänen violeteista sarvistaan tai oranssista hännästään.Vastapainoksi tällaisille söpöille otuksille valitsin hieman rankempaa musiikkia eli Nocturnal Bloodlustia.

Nocturnal Bloodlust - Break this fake

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti