15. toukokuuta 2016

Needle case and gothic arm warmers

Neulakotelo on nyt valmis! Sain vihdoinkin järjestettyä aikaa sen viimeistelyyn kaiken tämän kiireen keskellä. Työssäoppimista ja muuttovalmisteluja, ja siinä sivussa yrittää vielä löytää aikaa vain rauhoittua ja tehdä käsitöitä. Mutta onneksi kohta on kesä ja pääsee lomalle rentoutumaan. Ja tekemään omia projekteja.

Neulakotelon ohje löytyy kirjasta Twisted stitches kuten jo aikaisemmin mainitsin. Muutin ristipistomallin värejä, jotta sain sormesta hieman zombi tyylisen ja siten minulle mieluisemman. Kehyksen väri oli alunperin kultainen, mutta vaihdoin sen mustaan ja hopeaan.Sain myös neulottua tällaiset goottityyliset käsivarrenlämmittimet (tai hihattimet kuten kirjassa sanotaan). Ohje on kirjasta Synkät kuteet, jonka tekijöinä on Marjukka Vuorisalo ja Mila Duktig. Nimensä veroisesti kirja on täynnä mustasta langasta tehtyjä neulemalleja gooteille, hevareille ja muuten vain mustasta pitäville. Eli se on täydellinen minulle.


Ja uusia levyjäkin on tullut ostettua. Ensimmäinen on My Chemical Romancen Danger days, jonka olen muutamaan kertaan lainannut kirjastosta, ja nyt päätin viimein hankkia sen omaan levyhyllyyni. Se on ehkä omalla tavallaan hieman pirteämpi levy kuin mitä hyllystäni yleisesti ottaen löytyy, ja siksi nimitänkin sitä minun kesälevykseni. 

My Chemical Romance - Save yourself, I'll hold them back


Toinen levy on Deathstarsin ensimmäinen albumi, Synthetic generation, joka on vuodelta 2003. Pidän enemmän Deathstarsin uudemmasta musiikista, mutta heidän kaikki neljä levyään ovat mielestäni hyviä. Tämä on sellaista musiikkia josta pidän.

Deathstars - The Revolution Exodus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti