25. huhtikuuta 2016

Cross stitches, sewing and spinning

Hello!

Innostuin taas vaihteeksi tekemään ristipistotöitä. Minulla on työn alla yksi isompi malli, mutta halusin välissä saada jotain valmiiksikin asti, joten päätin ruveta tekemään itselleni neulakoteloa. En vielä löytänyt sopivaa kangasta mistä voisin ommella sen, mutta ristipistokuvat ovat nyt valmiina. Pitää varmaan lähteä kangaskauppaan etsimään jotain hienoa kangasta, tai sitten teen kotelosta täysin mustan. 
Ohje näihin malleihin löytyy Phil Davisonin kirjasta Twisted stitches. Ihastuin kirjassa oleviin ristipistomalleihin niin paljon, etten edes kuvitellut jättäväni sitä ostamatta.

Tämän svetarin sain valmiiksi jo jokin aika sitten, mutta en silloin ehtinyt kirjoittamaan siitä päivitystä. Koska ompelin sen lahjaksi ystävälleni, halusin tehdä siihen lapun, johon kirjoitin blogini nimen. Siten paita erottuu joukosta, ja sain jättää siihen jonkin merkin itsestäni.Opin viime viikolla koulussa taas jotain uutta. Pääsin kokeilemaan rukilla kehräämistä, ja sain tehtyä reilun 50 gramman painoisen vyyhdin valkoharmaata lankaa. Säikeitten kehrääminen oli alun hankaluuden jälkeen oikeastaan melko mukavaa ja nopeaa puuhaa, kun taas kertaaminen eli säikeitten yhdistäminen yhdeksi langaksi oli hieman haastavampaa. Tein sekä kehräämisen että kertaamisen rukilla, mutta kertaaminen voisi ehkä onnistua hieman paremmin värttinällä. Instagramista löytyy lyhyt video minun kehräämisestäni.


Olen jo pitkään odottanut uutta musiikkia Nocturnal Bloodlustilta, ja nyt se odotus on ohi. Mutta oli tämä kappale kyllä odottamisen arvoinen. En oikein edes tiedä mitä siitä sanoisin, koska pidin siitä joka suhteessa niin paljon. Se on vain niin mahtava. Kuunnelkaa ja nauttikaa...

Nocturnal Bloodlust - Malice against

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti