30. maaliskuuta 2015

Mejibray Meto, Echo (amigurumi)

Sain tämän Meton valmiiksi itse asiassa samana päivänä kuin edellisen nallepukuisenkin Meton. Tein molempia yhtä aikaa, koska minulla oli hieman vaikeuksia löytää oikeanlaiset materiaalit tähän kyseiseen apinaan. Ymmärrätte varmaan, kun näette kaikki yksityiskohdat, mitä tästä apinasta löytyy...

Yhteensä molempien tekemiseen meni aikaa melkein neljä viikkoa, mutta se johtui osittain myös siitä, kun minulla oli niin paljon kiireitä kyseisillä viikoilla. Saisin todennäköisesti tehtyä aina yhden apinan per viikonloppu, jos en tekisi paljon mitään muuta. (Riippuen tietysti siitä, paljonko yksityiskohtia kyseisessä apinassa on.) Mutta tunnetusti kaipaan melko paljon vaihtelua, joten saatan hyvinkin tehdä niin, että siirryn seuraavaan käsityöhön, vaikka edellinen ei olisikaan vielä valmis.

Tämä Meto-apina on siis musiikkivideosta nimeltä Echo. Kyseinen video löytyy taas kuvan alta. Tässä kappaleessa on mun mielestä niin koskettavat sanat, että on pakko laittaa linkki myös lyric videoon. Eli video, missä on kappaleen sanat englanniksi löytyy täältä.



Huomasin viikonloppuna listatessani Mejibrayn musiikkivideoita, että niitä ei olekaan samaa määrää kuin singlejä. Musiikkivideoita on sittenkin 16... Eli tehtävänä on vielä 62 apinaa, jos miinustetaan nämä kaksi, jotka ovat jo valmiina. Rupesin myös miettimään, että mihin ne kaikki survotaan! 64 apinaa! Ja musiikkivideoita tulee koko ajan lisää, joten myös apinoita tulee lisää... Pitää varmaan hommata jostain tosi iso talo, missä niillä vois olla ihan oma huone...

Kuten olettekin varmaan huomanneet, aloitin tämän projektin toteuttamisen Meton eri versioista, mutta todennäköisesti teen lähiaikoina myös muista jäsenistä amigurumeja. Seuraavana on kuitenkin vuorossa taas yksi Meto, johon löytyi Glitteristä sellainen "osa", jonka etsimiseen luulin kuluttavani vaikka kuinka paljon aikaa. Mutta ei siitä vielä sen enempää! Tavoitteenani on, että kyseinen apina valmistuu tulevien kahden viikon aikana, joten palataan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti