5. elokuuta 2016

Lace and chains outfit

Noniin! Nyt pääsette vihdoin näkemään kuvia minun viimeisestä kouluprojektistani, joka siis oli periaatteessa jonkinlainen lopputyö. Tehtävänäni oli ensin suunnitella hieman omaa vaatemallistoa ja sitten valita niistä yksi asukokonaisuus ja valmistaa se. 

Ne jotka seuraavat minua instagramissa, ovatkin jo toukokuun ajan nähneet projektini edistymistä. Piirsin yhteensä kuusi suunnitelmaa, joista laitan tähän omat suosikkini. Loput niistä ja tarkempia kuvia työskentelystäni on nähtävissä instagramissa, ja käyttäjänimeni on siis jenny_stranger. 


Tämä oli ensimmäinen suunnitelmani, joka sai nimekseen Roiskeita valkoisella.


Seuraava oli Mustaa ja niittejä, tässä vielä hieman keskeneräisenä.


Sitten vaihdoin hieman erilaiseen tunnelmaan ja piirsin tämän Merimiestyylisen asun.


Ja viimeinen suunnitelma, jonka piirsin, oli se joka valittiin toteutettavaksi. Pitsiä ja ketjua on tämän asukokonaisuuden nimi. Asuun kuuluu lyhythihainen kauluspaita, korkeavyötäröinen hame henkseleillä ja pitsiset rannekkeet. 

Paidassa on pussihihat, pyöristetyt kauluksen päät ja rypytettyä pitsiä hihansuissa, kauluksen reunassa ja napituskaitaleen vieressä. Hameessa on napeilla koristeltu korkea vyötärö, jonka reunasta lähtee takakappaleelle ulottuva ketju, takana ristiin menevät henkselit ja rypytettyä pitsiä helmassa. Rannekkeissa on rypytettyä pitsiä sekä ylä- että alareunassa, ja kiinnitys toimii myös koristeena olevan ketjun avulla.
Kuvat: Timo Tynkkynen

Musiikiksi valitsin kappaleen, jonka löysin jokin aika sitten youtubessa pyöriessäni. En tiedä mitä muuta kertoisin kuin että pidin tästä kappaleesta heti ensi sekunneista lähtien. Antaa musiikin puhua puolestaan.

Dream on dreamer - Don't lose your heart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti